Saturday, February 2, 2013

kerja tertangguh



Lihatlah stor kerja kami yang bersepah sepah.

Kerja tertangguh:

1. Dua bijik Power Team hydraulic pump yang dah barai belum lagi dibedah. Spesifikasi masalah: pump unable to maintain its pressure - pressure descending rapidly 

2. Tiga bijik translation motor yang menanti untuk diassemble semula setelah stator di're-winding'. Spesifikasi masalah: stator leaking

3. Sebijik hydraulic hand pump menanti untuk dibedah. Spesifikasi masalah: pump pressureless - no pressure at all

4. Sebijik support relocation motor (dalam gambar - stator yang besar dekat kaki tu) yang menanti untuk di servis - cuci segala karat karat, megger test, dan assemble semula

5. Tiga bijik air gun yang menanti untuk diservis - cuci segala karat karat, ganti bearing, dan assemble semula

Kerja akan datang:

1. Empat Launching Girder yang menanti untuk dibukak dan disimpan. Spesifikasi kerja: kerja peluh peluh bawah panas matahari, balik kerja lewat, dan badan sakit sakit dan lenguh lenguh


Lihatlah betapa company aku mendiskriminasi aku dan kawan kawan aku dengan memberi ruang sesempit ini untuk bekerja. Aduhai

4 comments:

Hanif Idrus said...

Kena minta naik gaji ni..kikiki

the malay male said...

stor tu mmg tak bleh blah serabutnya.... huhu

selipar putih said...

haih tengok pon aku pening..

Khai faiz said...

woit, itu spesifikasi kerja ka... hahaha