Wednesday, February 6, 2013

nano nanoBaru baru ni aku pergi ke kedai runcit. Aku tak lagi membeli Super Ring dah. Dah muak mungkin. Then, aku nampak paket gula gula yang memang betol betol mengimbau masa kanak kanak aku.

gula gula nano nano

iklan nano nano yang aku tonton zaman kecik kecik dulu


p/s: semasa aku play video iklan nano nano ni di youtube, roomate aku tegur... "gile nostalgik". 

Yes, no doubt.. betol betol nostalgik

8 comments:

the malay male said...

masam manis, rasanya sedappp, nano nanoooooooo

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...

hazwan hairy said...

haha ak suka nyanyi lagu ni gak..haha

Mrs Velentine said...

hahaha..suka lagu & gula2 ni

Anak Pak Muin said...

mari kite nyanyi ramai ramai!! haha

Warna Warni Kehidupan said...

ooooooooooooooooo nano nano saya tak sabar.. saay gemar.. rasanya segar... haha

Nick Nashram said...

aku rasa nak cari skng ni susah dah nak jumpa..hahah

selipar putih said...

series mende ni feveret dari dulu..tapi sekarang dah jarang la..