Friday, March 29, 2013

sehangat taik ayam



Salam,

Aku dapat rasakan yang aku begitu tak konsisten dalam penulisan blog. Ade la dalam dua minggu lebih aku tak update ape pun. Takde idea takde bahan bercampur campur dengan rasa malas mengukuhkan lagi tindakan aku.

Ah, tengok! Dah la lame tak update, bile update pulak, ayat sekerat dua je. Cis!

Sekian..

16 comments:

Amanina said...

ahhaha..biasa la tu.
asalkan update ;)

bukankosong said...

aku fokus update sekerat dua tp penuh makna

Nick Nashram said...

hahah..ok jugak tu bro.ade tulis sikit2.kalo malas lg letak gmbar je.

the malay male said...

janji update...huhu

EH - Ekslamasi Holistik said...

Masa memberi peluang supaya ilham melambai2 untuk entri seterusnya...

Hanif Idrus said...

Kalau lagi malas....copy paste cerita kat paper..

diana said...

bila lama cuti menulois,nak mula balik kena panas kan badqn dulu..lepas tu baru pecut..heheh..slow2 ok..:)

miss azda said...

hehe....janji update yop :)

kena betul nama entry ngn isinya..hee

fadzli Amir said...

Salam bro...sama la aku pun...kerja banyak balik letih, malas nak update...

Khai faiz said...

ok la tu ada gak... jgn delete terus dah la

hazwan hairy said...

haha pendek pun ada juga..ak pun dh mls..haha

BUNDA a.k.a KN said...

ok lah tu..

4feet8 said...

tula. janji update.. haha..

♥suNa husNa♥ said...

hehehe.relax lan..:)

anak ayah said...

chillax bro :D

NAZ said...


aku pun dah malas nk update, nk buat KEEK lah, heheeeee