Tuesday, November 15, 2011

mati kutu



Aku mati kutu..

Dari jam 1030 pm tadi aku dah ronda ronda blog orang lain konon nak carik ilham untuk buat entry. Haram, satu habok idea pon takde. 

Kepala kutu betol la...



Sekian, terima kasih..


Recently listening repeatedly to 'Emotions' by Aizat and 'Random Awesome'  by Yuna. Sedap jugak layan...

6 comments:

me suya said...

lol.. ni pun entry jugak kan?
takpe en lan.. nt update la best2 sikit :P

Anak Pak Muin said...

thnks suya krn sudi mmbace entry aku yg maha bosan ni..haha

Pro_Pembaharuan said...

ini lah anak pak muin yang "terkenal" dalam blog TT tu? kekekekekkeke...

tahniah, anda dapat title mabrur kerana tak baca artikel tapi nak komen!

p/s: berani ke ko budak approved aku punya komen ini?

Anak Pak Muin said...

hahaha..tak sangke komen aku jd bahan..tak kesah r korang oi..hahaha

p/s: @pro_pembaharuan, kne berani ke nk approve komen ang ni..

Ajeyy Rawk said...

try baca surat khabar atau benda ilmiah kerr..

maybe boleh buat entry tuk share dalam blog.. hhehe :-)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/06/video-padah-seorang-lelaki-bila-menegur.html

Ajeyy Rawk said...

menunggu bro update entry baru.. tapi x keluar2 jgk .. sy update dulu la bro.. hehe


jom join segmen pertama saya ni :

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/11/jom-join-segmen-cerita-di-sebalik.html