Wednesday, January 18, 2012

movie review: minah tu bukan tomboy, der!




Gambar hanya hiasan. Tajuk pon aku tak sempat nk photoshop. Tajuk sebenar die "Minah tu bukan tomboy, der!"


Disebabkan aku sudah lama tak update dan entry latest aku macam ptuii, makanya, aku akan buat review movie ni.

Alkisah Minah tu bukan tomboy, der!

Da name tajuk pon da ade tomboy, mesti la ni cerita pasal tomboy. Alkisah Sapeah seorang gurl yang hilang arah tuju kejantinaannye dan menjadi tomboy.

Hmmm...

Aku rase malas pulak nak continue review movie ni.. Sekian...




10 comments:

sarzli usm said...

macam telo review

van montaha said...

telo

iPai said...

adeh .. aku nak gelak tgk 2 org komen ni je .. uhuhuh ..

takpe2 .. kumpul semangat banyak2 dulu

anak pak muin said...

ahaha

sweet pearl said...

sengal!
kata nk review, pastu malas plak, hahahhahahaha

me suya said...

saya sgt xsuka akan cerita ini..mcm xde motip~

Anak Pak Muin said...

wani: hahaha..mati kutu

suya: xsuke review aku atau xsuke movie ni?

Hanif said...

isskkk....best ler review ..hahahaha

eyqa amin said...

tokseh review pown xpe..;)

PerangFilem said...

Pulak dah..