Sunday, November 11, 2012

aku pencinta foto: land site



Seawal jam 7 pagi tadi, aku, dengan berselipar, ber'sweater' dan berkamera, menuju ke land site of Penang Second Bridge project. Hajat hati nak snap sebanyak mane gamba yang boleh. Akan tetapi, disebabkan hujan pada malam semalam, jalan agak becak dan menyukarkan pergerakan aku. so, snap yang mane sempat je.

klik gamba untuk ke simpanan gambar aku :)

13 comments:

Mrs Velentine said...

cantik pic ni..follow sini

Lya Colours said...

hujan je harus la becak2. saya p site, kereta da mcm lori. tayar habis kuning2. huhu

fadzli Amir said...

Boleh dikatakan tiap2 ujung minggu bawak anak2 jalan2 kat pantai queensbay pastu lalu kat sini...hehehe

Anak Pak Muin said...

@mrs valentine: thnks ;)

@lya colours: tula kak, skang nek moto je.bwk kete boleh naik repot klu slalu kne

@fadzli amir: eh, orang penang ke? dok mne eh

Kesuma Angsana said...

salam kenal cantik pic2 ni. Tq sudi singgah berkomen di laman KA . dah follow u ye 273

man said...

Mmg terbaik lah.sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

NAZRUL AZAT said...

dulu saye rajin juge menembak nih tapi dh malas sejak masuk sekolah balik, huhuhuuu

khaifaiz said...

Sharp shooter nampaknya.. Aku tak terbeli lagi benda alah ni..

etuza said...

dah follow anda ya..nak kenal..

Nick Nashram said...

tahun lepas ade kat kedah lagi..sungai petani..weekend selalu lepak kat penang..huhu..kalo x leh lepak sekali.

Cik Nur said...

setiap gambar, ade ceritanyakan..:)
anyway..cntik pic ni...
dan nur juga suka ambik gambar.. :)

hazwan hairy said...

cntik weh! ko kat png ke lan?ak baru balik dri sna..kg kuh..haha :p next time lpk2 weh..ada bran?

Anak Pak Muin said...

xde hal..ok je..hehe