Wednesday, December 1, 2010

format atau buang??



Bagi memenuhi kehendak nafsu serakah tajuk FYP, aku telah berkorban satu-satunye bende yang aku simpan  dengan penuh kasih sayang dalam Compaq aku ni selama berkurun lamanya. Semuanya gara-gara cubaan aku menginstall Ansys 12.1. Sofware yang cam bangsat susah nak install. 

Buat kali yang ke-20 cubaan baru dapat install. Dah naik pening aku punye laptop. Tu tak termasuk 3-4 kali format laptop.

Format. Ya, format. Buat  hati aku mendidih bile dengar. Kalau ade anak kucing lalu depan aku memang direct aku bagi pelempang je. Panas ati btol.

"Relek dulu, makan beger dulu" 2-3 kali si Mustaqim Aman pelawa aku nak bagi sejuk ati. Takde nak sejuk ati ni makan beger. Nak kene lempang anak kucing gak.





Cilakak punya format. Sebab ngkau la abes aku terbuang gamba-gamba aku........siot tol...

4 comments:

mOoN said...

huk...
paling x suka nak bt formatting...
sebab semua benda dlm laptop..
skang ni kena bli ext hD utk backup sume data..

Anak Pak Muin said...

tu r..bengang betol rse...haha

En Jay said...

owww, sbb ni ke
nk lempang anak kucing jugaklah

ashall said...

xpasal2 anak kucing jadi mangse..ape ko mepek ni lan...c...oiii..haha