Thursday, November 25, 2010

bayan lepas 6:40 am





Seawal pukul 6 pagi, aku bertolak ke airport Bayan Lepas. Tujuan utama, nak hantar member aku ni balik JB. Tiket pulak pkul 6.30 pagi. Kalau nak drive 70 sambil-sambil tengok view pagi matahari terbit  dengan burung-burung kuar sarang, memang tak sempat. Mula dari parking kereta USM, aku terus tekan minyak full. Takde mase da nak borak-borak tanye semalam makan ape, hari raye aritu pakai baju ape, adik bradik bape orang. Takde mase da. Terus je pecut. 

Kondisi AFD 154~660cc bile didrive selaju 120 kmph secare constant, seluruh body termasuk seat akan bertukar menjadi mesin urut Ogawa~urutan melalui getaran. Kalau laju lagi, keta ni akan terbang tinggi. Produa (bukan name sebenar) memang buat model ni 2-in-1 : atas jalan dan kat udare.

Sampai airport Bayan Lepas, jam da pkul 6.40 pagi. Aku berkira-kira, agakye da terbang kot plane budak ni. Sambil menunggu di parking yang ade tulisan "taxi only", aku berfikir sejenak. Tiba-tiba...

"Plane ade lagi, ko gi r balik"..mesej masuk.."ok" aku reply

Aku fikir, kalau da telepas flight, aku hantar die pi airport Butterworth je. Ade banyak plane petak-petak tayar 8 yang free...

4 comments:

En Jay said...

fuh nasib sempat,
ingt nk tlg kejut awal sikit
bgun2 da kul 9.30

Anak Pak Muin said...

ntah..dengar2 kabo anginnye rmai nk folo pg td..last2 aku je yg tepacak kt kete pg2

hasif_inside2 said...

orang cakap bangun pagi2 banyak rezekinya tersendiri...so lepas bgn subuh jgn tidoq balik...hahaha

hana hambali said...

kah3... tang mesin ogawa tu yg aku tak tahan tu... hahakss...

heee...d=D