Thursday, November 11, 2010

paper #2




Subject : Ergonomic
Date : 11 Nov 2010
Time : 2.15 pm till 5.15 pm
Venue : Main Hall, USM Eng. Campus
Comment : Paper ni bukan macam paper Ekonomi walaupon name dua ekor ni cam adik-beradik len mak len bapak. Kalau tengok past year, bentuk lebih kurang same je tiap2 taun tambahan lagi ni paper open book, so, cemas2 tu kurang sket. Mintak2 jgn buat surprise macam paper semalam sudah (sampai garu kepale pon tak sempat).

7 comments:

sarzli said...

bwk la toyol paling besa...hahah

Anak Pak Muin said...

segala macam toyol da aku prepare..yg kecik, yg gemok, yg krus..sume ade

Sun@ hUsNa said...

ahaks~
good luck wey...

paklah said...

xyah bwk toyol la lan..br la mencabar nk exam..

Anonymous said...

aik buna..kami bermati2 solid arini xde gud luck ke?

Anak Pak Muin said...

ternyata soklan dr amir mmg hardcore..sampai nk kentut pon xsmpat

sarzli said...

x kn gud luck kt lan je buna....kami pon exam gak...x aci arrrr