Tuesday, December 7, 2010

home sweet home+salam maal hijrah




[taip-taip.................backspace......]


[taip-taip.................backspace......]


[taip-taip.................backspace......]



2 3 kali aku try buat post, tapi aram takde idea nak tulis pe...ciss. Gelap je kt pale otak. Takde pape yang kuar. Bengangnye jangan cakap r. Rase cam nk bakar rumah orang sebelah je.

Agaknye dah lame tak bukak blog ni kot. Tambah lagi tenet tahap GPRS yang super lembab tak hingat. Buatkan idea tak datang.

Anyway, rase best dapat cuti 3 minggu kat rumah. Home sweet home~

Pada yang kat usm tu, bawak-bawak la balik rumah. Tak kire r ko orang Serawak ke, orang Sungai Beso ke, orang Kelate ke, balik la. Mak korang rindu kt korang...hehe

Dan salam Maal Hijrah, moga kite sume berubah ke arah yang lebih baik.


3 comments:

ashall said...

haha..org sarawak da balik sarawak da pun..xde nye nak stay usm tuh..haha

-apis- said...

lan sungkai

Noona said...

salam maal hijrah.......