Saturday, February 5, 2011

karya jiwa kartunis..



Disebabkan rumah aku sedang di'major renovate'kan, maka segala kerahan tenage tulang empat kerat ni diperlukan dalam mengangkat, mengalih, menyusun, dan segala macam kerja lagi bagi mempastikan rumah kelihatan nice dan teratur.

Dalam kesibukan aku mengemas, ini yang jumpa, karya jiwa kartunis time zaman ana-anta, pakai baju kemeja sekolah seluar putih dengan neck tie hijau serta bersongkok..hehh~

Hajat dihati nak hanta masuk majalah sekolah dengan harapan nanti majalah-majalah macam Ujang, Gempak, Utopia, ataupun mastika amek aku bekerja ngn majalah depa..haha.. Childish sungguh!







Giler bosan komik aku wat nih..haha


10 comments:

iPai said...

wah .. ada bakat melukis .. uhuh .. smart r .. jgn rendah diri .. truskan utk hobi ..

Anak Pak Muin said...

da lame tinggal kot..haha..dulu slalu r masuk contest poster..haha

En Jay said...

lukis porn lak, bru style

me suya said...

berbakat kot cik lan.. pasni boleh la combine kita nyer komik. I LIKE

iPai said...

komik seram lawak ni ek ..

jay, ko jgn buat gila jay .. ade ke lukis porn plak

Anak Pak Muin said...

jay:: awat galak sgt ni jay..ish2

suya:: ang pon jiwa kartunis gak..xde hal kite combine komik kite..hehe

ipai:: ntah jai, galak semacam je

♥suNa husNa♥ said...

hahaha~xdak motif ar komik ang....ngeh2~
:P

Anak Pak Muin said...

haha..zaman sekolah pny komik.:P

sarzli said...

laen kali wat la komik yg ade katon husna dlm 2..

shatooman said...

cantek lukisan ni bro.. terbaek lah!!!