Sunday, July 7, 2013

ramadhan



Aku boleh dikira dah menetap di Penang selama hampir 5 tahun. Dari belajar sampai la kerja. Macam macam scene puasa yang aku dah hadapi. Sahur beli nasik goreng ayam mamak share dengan roomate, sahur air kosong, beratur panjang nak beli murtabak, berbuka dekat masjid sebab nak jimat, berbuka dengan meggi, bertarawikh dekat masjid yang paling laju dan macam macam lagi la.

Tahun ni, aku dah tak lagi menetap di Penang. Masih ternanti nanti suasana puasa di Kajang. 

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan...

6 comments:

Nick Nashram said...

aku first time keje puasa kat negeri orang..dah beli stok dah ni buat sahur..huhu

Fazleyatul Aini said...

selamat menyambut ramadhan =)

hafiz hafizol said...

Menetap Kajang ke ? Nanti boleh pergi bazar Kajang. Tapi nak lagi best pergi bazar kat Bangi.. :')

diana said...

hahha..terawih paling laju tu imam sakit perut kot...

Shaqir Ir Manz said...

selamat mnyambut kedatangan Ramadhan :)

BUNDA a.k.a KN said...

rasa2nyer tahun ni bersahur satay kajang kot..hehe