Monday, September 20, 2010

exorgenesis symphony pt 1 : overtue



di suatu petang yang hening...

"ni lagu jiwa ni lan" tegur Pidot (bukan name sebenar) merangkap roomate aku tatkala aku memainkan lagu exorgenesis symphony pt 1 : overtue...

"mane de Dot, ni lagu nasyid ni" aku balas sambil tersenyum...

"heh.."getus Pidot tampak tak puas hati..

aku membiarkan diri aku melayang2 tatkala mendengar lagu exorgenesis symphony pt 1 : overtue...

"memang layan..."getus hatiku...

"heh..."

exorgenesis symphony pt 1 : overtue
muse

aping my soul
you stole my overtue
oh, I can't escape
who are we?
where we are?
when are we?
who we are?
where are we?
why? why? why?

 I can't forgive you
and I can't forget
who are we?
where are we?
when are we?
who are we in here?


5 comments:

Anonymous said...

pe maksud overtue tu...xde pun dlm kamus...pastu when are we??

Anak Pak Muin said...

kalau carik dlm kamus mmg xde..mahupon google search..

overtue mksud die cam lagu pembukaan r berdasarkan http://www.answers.com/topic/overture..kalau nak tau lbih lanjut try search kat internet...

Anak Pak Muin said...

lupe lak..yang when are we tu aku rse bek hg email kt muse, maybe depa leh jwb..hehe

En Jay said...

meh share lagu tu..wa baru agkat speaker dari kg niree

Anak Pak Muin said...

cet...meh lawan ngan speaker aku tgk...haha