Thursday, June 27, 2013

KIL




Aku dah tengok trailer untuk filem lama dah, tapi last May baru keluar. Memang agak lama aku tunggu tunggu filem ni. Tapi sayangnya, tak banyak cinema yang tayang filem ni. Agak frust dan bertambah frust lagi bila filem melayu yang ditayang dekat cinema berhampiran aku tu filem Ahmad Idham. Alahai..

So, KIL dah keluar Astro First dan for sure dah keluar untuk download. Dan.. Aku baru je download filem KIL. Mungkin akan direview nanti. Walaupon agak terlambat. Haha..

**Sorry KIL, aku memang nak support filem melayu yang berkualiti. Aku dah tonton Bunohan dan Songlap dekat cinema. Tapi tak tercapai untuk KIL. Filem yang dinanti akan datang ~ Hanyut. 

3 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

salam pagi jumaat...bunda jarang tengok movie n jarang kepanggung...tunggu klua kat tv jer nanti lah..

Fazleyatul Aini said...

kawan2 saya ramai cakap cerita ni best

NAZ said...


cite KIL ni ramai kata okok la klau nk tgk, tp sayangnye aku pun terlepas, x sempat nk tgk huhu