Saturday, December 29, 2012

wishlist 2013



2012 dah nak melabuhkan tirainye. 2013 dah nak menjengah tibe. Macam biase, aku pon listkan la wishlist yang aku suspek boleh achive tahun 2013 nih..

1. CAREER DEVELOPMENT

Aku sekarng ni menceburi bidang construction. Projek yang sekrang ni aku suspek akan setel keje aku dalam bulan 3. Dengan balance contract yang masih berbaki beberapa bulan, aku harap akan di'posting' ke tempat lain, dan, of course la dapat belaja benda lain, yang aku rasa amat bagus untuk pengalaman aku. At least sementara masih bujang ni.. :P

2. RUMAHTANGGA?

zzzzzzzzzzzz

3. HOBI

Aku harap dapat upgrade camera aku dengan lens potrait dan zoom. Serta flashlight.. Baru puas nak snap picture :P

4. SMART PHONE

Mungkin dah nak sampai seru untuk aku angkat satu smart phone memandangkan handphone sony ericsson aku dah semakin barai. Aku tak cerewet dalam hal ni. Senang kate, tak payah yang latest2 pon takpe

Ni wishlist aku, korang pulak?



3 comments:

me suya said...

Wish list no 2 tu dh approve dh kn..cpt2 la lan... Nak g sungkai niii

Nick Nashram said...

asal rumah tangga zzzzzz bro..hahah
pe pun smart phone benda yg kena cari dulu.

Khai faiz said...

dah upgrade lens nanti jgn lupa tangkap gambar aku.. hehehe...

amin, semoga tercapai semuanya...