Tuesday, September 1, 2015

Hai..



Wow.. Dah Bersawang blog ni. Last update aku rasenye 2013 yang lepas. Banyak perkara yang terjadi sepanjang tempoh ni. Nak cerita dalam entry ni sepanjang setahun lebih ni, memang tak dapek la. Ni pon dah cramp kepale otak nak rangka ayat.

Disebabkan masalah teknikal, semua gambar yang berada dalam entry post aku sejak awal, dah hilang. Yes, all of it.. Gone. Aku memang frustrated sebab benda tu jadi atas silap aku.

So, buat masa ni, hanya ni je yang aku nak katakan. Cerita pasal yang terjadi pada aku sepanjang tahun lepas mungkin aku akan ceritakan di kemudian hari, hashtag throwback. Hihu

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah rabu
hari ni anum bz sangat2
x sempat BW

anakHajiMuaai said...

xsempat BW pon sempat gak singgah entry saye ni. tq hihu :P