Monday, March 21, 2011

aku bangkang ayam penyet!!




Klik gambar untuk imejan yang lebih besar

Dalam banyak2 kedai makan yang penah kitorang pegi dan makan menu die, kedai ni r yang paling kitorang hesitate dan rase paling tak berbaloi untuk spend duit untuk makan.... serius! Bukan kitorang je, brader sebelah meja pon komplen... Next time bile ade kutu ajak aku;

"woi, jom pekena ayam penyet. nenek aku kate sedap.."

aku akan reply;


"ahhhhhh, aku bangkang ayam penyet!!"


12 comments:

-apis- said...

klu dner jumaat ni buat ayam penyek pon sedap

me suya said...

masak sendiri je cik lan. Suh la org rumah ke.. hehehe

Amanie Ashraff said...

best ayat aku bangkang ayam penyet tu. style. haha

Anak Pak Muin said...

aku bangkang!!!! haha

Fadzli Amir said...

Kalau macam tu, aku pun "bangkang yang arif"....baru rasa 2 kali je ayam penyek ni kat Maydin Bukit Jambul...ok gak rasa dia..tapi harga mahal gak la...

sarzli said...

ala lan..tp ayam penyet 2 kn feveret suna

Mawar Merah said...

mmg xsdap ke? br teringat nak try..

Anak Pak Muin said...

bukan xsedap, cume hrge yg aku rse mhl sgt..pastu kne lak; kuah xde, sambal pedas kaw2, air tawar..mmg kitorang bangkang r..haha..tp klu giv a try, leh je..nk rase kn

Fadzil topaN said...

try la ayam penyet kt padang jawa, klang.. rm4 shj

iPai said...

er .. tak sedap ke atau sedap ??

Anonymous said...

awek nye pasal, bankang pon xgune kn..

me suya said...

weyh..tukaq2 la entry..lapuk dah ni