Thursday, March 22, 2012

beriyani paha kambing Puncak Mutiara Kg. Pelet ~ a magnificent culinary experience



Disebabkan kualiti gambar yang direkod k770i aku tak berape nak awesome, ahh, pedulik la kan, kire boleh je la layan gambar gambar yang berjaya menaikkan nafsu makan aku ni..

 Air feveret aku: jus nanas..ok la, tak berapa nak awesome.



Beriyani Paha Kambing: RM18 ~ totally awesome. Lupekan ketidak'awesome'an air nanas tadi. Beriyani Paha Kambing ni memang best. Hamis kambing yang tak over, kuah dalca @ kari yang pekat dan kaw, dan sambal asam yang pedas. Awesome!!


Jika anda anda berminat, boleh la google search "Puncak Mutiara Cafe".. i can guarantee that the food here worth every cent you spend :)

:
:
:

Anyway, terima kasih kepada Apit selaku penganjur event makan makan ini. Moge dimurahkan rezeki dan dianugerahkan bini yang cun serta anak anak yang cute :)

3 comments:

-apis- said...

bini yg cun??aminnnn....

me suya said...

bini yang soleh dan anak2 yang musleh.. kiki3 :)

Razif Mokji said...

pergh sedap ni ... terliur dibuatnya